New York Jets Rookie RB Breece Hall Keluar untuk Musim
toto

New York Jets Rookie RB Breece Hall Keluar untuk Musim

New York Jets meneruskan perjalanan untuk mengalahkan Denver Broncos pada hari Ahad. Tetapi mereka kehilangan pelumba utama dan rookie yang berlari ke belakang Breece Hall untuk musim ini akibat kecederaan ACL.

New York Jets Breece Hall Rookie ACL Injury Knee
New York Jets berlari ke belakang Breece Hall dibawa keluar padang di Stadium Empower di Denver selepas mengalami kecederaan lutut pada suku kedua Data SGP menentang Denver Broncos. (Imej: Dustin Bradford/Getty)
Jets adalah salah satu daripada banyak kejutan dalam musim NFL. Mereka meningkat kepada 5-2 secara keseluruhan dan 4-0 di atas jalan raya selepas menewaskan Broncos pada hari yang berangin, dengan tiupan angin mencecah 20-plus batu sejam. Kemenangan itu pahit selepas Jets kehilangan Hall akibat pembedahan lutut penghujung musim.

The Buffalo Bills (5-1) dan Kansas City Chiefs (5-2) adalah satu-satunya pasukan lima kemenangan lain dalam AFC.

The Jets memulakan musim sebagai satu pukulan panjang untuk memenangi Super Bowl 57 pada kemungkinan +20000. Selepas kemenangan jalanan mereka pada Minggu 7, Jets menyaksikan kemungkinan Super Bowl mereka meningkat kepada +8000.

Hall Dunzo dengan Kecederaan ACL
The Jets mempunyai draf sensasi tahun ini, dengan pilihan pusingan pertama cornerback Sauce Gardner, penerima lebar Garrett Wilson, dan berlari kembali Breece Hall pada pusingan kedua. Masa depan kelihatan cerah buat pertama kali dalam tempoh 15 tahun untuk peminat setia Jets, yang diseksa dan diganggu di Internet dengan hashtag #LOLJets yang popular. Ia mengambil masa untuk pemula untuk berkembang, tetapi ketiga-tiga mereka memberi impak serta-merta.

Triuvirate rookies adalah salah satu sebab utama Jets memulakan permulaan yang begitu panas pada 5-2, itulah sebabnya kehilangan Hall akibat kecederaan lutut penghujung musim adalah sesuatu yang merugikan.

Dia seorang pemain bola sepak,” kata ketua jurulatih Jets Robert Saleh selepas kemenangan Minggu 7 itu. “Apabila anda kehilangan pemain bola sepak yang hebat, ia tidak bagus.”

Dalam tujuh perlawanan, Hall bergegas 80 kali untuk 463 ela dan empat sentuhan. Dia mempunyai purata 5.8 ela yang mengagumkan setiap bawaan. Dia juga menangkap 19 hantaran sejauh 218 ela dan satu touchdown.

Pada larian ketiga Hall dari perebutan melawan Broncos, dia meletup untuk Togel SDY mendarat sejauh 62 ela pada pertengahan suku pertama. Skor itu meletakkan Jets di hadapan 7-0, dan ia akan berakhir sebagai satu-satunya touchdown permainan mereka.

Pada permulaan suku kedua, Hall mendapat keuntungan empat ela dan tidak bangkit dari padang. Kakitangan latihan melihatnya dengan cepat dan memanggil troli perubatan. Dia dibawa keluar padang manakala seorang jurulatih dengan berhati-hati memegang lutut kanannya.

“Dia seorang pemain yang hebat, orang yang hebat, dan anda sentiasa benci melihat seseorang jatuh seperti itu,” kata pemain pertahanan Jets Zach Wilson.

Breece Kilat
Jets memilih Dewan dengan pilihan pusingan kedua lewat dari Iowa State. Pengakap menyukai ketangguhan mentalnya dan kepantasannya, itulah sebabnya Jets teruja kerana dia boleh didapati pada hari draf.

Nama panggilan itu tersekat — Breece Lightning — kerana ia masuk akal. Apabila Hall menamatkan larian touchdown sejauh 62 ela menentang Broncos, dia mendahului pada 21.87 mph. Menurut Next Gen Stats, touchdown yang dijalankan oleh Hall adalah kelajuan terpantas yang dicatatkan oleh larian belakang musim ini.

Tanpa Hall untuk baki musim ini, Jets akan bergantung pada sandaran Michael Carter untuk mengendalikan beban kerja penuh.

Carter dan Hall menjadi kawan rapat berikutan draf itu. Carter kini beralih ke peranan permulaan, tetapi dia tidak suka melihat musim Hall berakhir dengan begitu mendadak.

Tidak akan berbohong, ia menyakitkan saya, bro,” kata Carter kepada The Athletic . “Saya cuba untuk memulihkan kepala saya dalam permainan, kerana saya sangat mengambil berat tentang dia. Saya berdoa dengannya selepas Hongkong Prize perlawanan. Sukar untuk meneruskan terutamanya apabila anda mempunyai hubungan dengan seseorang seperti itu.”

Semasa musim rookienya pada 2021, Carter mendahului Jets dengan 639 ela bergegas dan empat touchdown. Dia juga menambah 36 penerimaan untuk 325 ela menerima.

Dalam tujuh perlawanan musim ini, Carter bergegas 66 kali untuk jarak 228 ela dan dua sentuhan. Dia juga menambah 20 penerimaan dan 151 ela menerima.