Wizard Games Melancarkan Hit Sekuel Dragons of the North Megaways
toto

Wizard Games Melancarkan Hit Sekuel Dragons of the North Megaways

Mencampurkan resipi slot yang berjaya yang bertahan dalam ujian masa dengan mekanik permainan yang inovatif, anak syarikat NeoGames Wizard Games menyampaikan pengalaman yang dipacu nilai untuk pemain di 15+ bidang kuasa di seluruh dunia. Studio permainan kini telah melancarkan Dragons of the North Megaways, sekuel megaway baru kepada salah satu permainan popularnya. Slot baharu ini membawa pemain dalam pengembaraan yang menawan sejak satu setengah ribu tahun lalu.

Gambaran Keseluruhan Metrik Dragons of the North Megaways
Kekili: 6
Baris: 2-7
Talian gaji: 117,649
RTP: 96.28%/94.09%/88.06%
Kekerapan Hit: 26%
Kemenangan Maks: 18,648x
Kemeruapan: Sangat Tinggi
Pertaruhan Min/Maks: 0.20/40
Masuk ke Dunia Naga Mistik
Slot bertemakan fantasi/pengembaraan berkisar tentang empat ekor naga yang terbangun berkeliaran di langit, di bawah arahan naga api yang maha kuasa. Latar belakang dimuatkan dengan elemen reka bentuk yang gelap, menarik perhatian, fantasi tinggi dalam permainan asas dan semasa pusingan Putaran Percuma, dengan imej langit yang murung, patung besar dan pilihan audio yang Live SGP hampir menghantui. Grafik keseluruhan dan audio yang dipilih dengan teliti menetapkan tanah mistik yang dipenuhi dengan pengembaraan dan pertempuran yang hebat. Dengan naga biru, hijau, merah jambu dan merah, telur naga emas dan simbol kad biasa, gulungan itu penuh dengan aksi dan menawarkan sebanyak 117,649 cara berbeza untuk menang.

Bonus Telur Naga Emas & Naga
Apabila Telur Naga Emas mendarat pada kekili rawak, ia secara automatik mencetuskan putaran kemenangan dan pelbagai ciri permainan istimewa. Setiap kekili memegang ganjaran rawak, daripada hadiah wang tunai kepada simbol Kemusnahan dan Putaran Percuma. Simbol Kemusnahan dicetuskan setiap kali simbol Telur Naga mendarat pada kekili rawak. Ini boleh berlaku semasa pusingan Putaran Percuma dan juga semasa permainan asas.

Pemain menerima Bonus Naga sebaik sahaja simbol Telur Emas mendarat di mana-mana pada grid, mencetuskan potensi kemenangan yang besar. Pada masa yang sama, pemain juga boleh memperoleh hadiah wang tunai yang besar sehingga 1,000x hanya untuk satu putaran.

Permainan ini juga menampilkan Mega Wilds pada putaran permainan atau semasa Putaran Percuma. Apabila diaktifkan, Mega Wilds bertukar menjadi live draw hongkong simbol liar gelendong penuh dengan pengganda cara yang boleh mencapai sehingga x7.

Putaran Percuma & Bonus Beli
Mendarat sekurang-kurangnya tiga Scatters memulakan ciri Putaran Percuma yang menarik. Ini memberikan sepuluh putaran percuma kepada pemain. Respins juga tersedia dalam pusingan. Setelah putaran selesai, garis gaji tambahan akan ditambahkan pada grid untuk potensi kemenangan yang lebih tinggi.

Dragons of the North Megaways juga menawarkan ciri Bonus Beli dalam beberapa bidang kuasa Permainan Wizard. Ciri ini membolehkan pemain serta-merta melangkah ke pusingan Putaran Percuma tanpa perlu bergantung pada nasib dan peluang murni.

Pengarah urusan syarikat Joey Hurtado bercakap mengenai keluaran baharu itu, berkata studio itu mengambil salah satu tajuk yang paling popular dan memberikannya “Megaways makeover”. Pemain yang biasa dengan pertempuran utara yang hebat menentang naga dalam Dragons of the North yang dilancarkan keluaran macau pada 2019 dan Dragons of the North Deluxe yang dikeluarkan pada 2020 akan menghargai potensi kemenangan besar sekuel baharu itu. Pada awal bulan Mac, Permainan Wizard telah disiarkan secara langsung dengan BetMGM di West Virginia. Disember lalu, Pariplay bekerjasama dengan Kaizen Gaming, menyepadukan kandungan Wizard Games serta platform Fusionnya ke dalam kandungan Kaizen