Uncategorized

WORLD POKER TOUR® DAN CLUBWPT™ MENGUMUMKAN $200,000 CABARAN TV CLUBWPT

Los Angeles, CA (3 November 2020 ) – World Poker Tour® dan ClubWPT™ sedang melancarkan satu lagi kejohanan utama untuk pelanggan VIP ClubWPT, dengan jadual akhir siaran di Las Vegas di garisan penamat.

Cabaran TV ClubWPT bernilai $200,000 bermula pada November ini di ClubWPT dan akan mempertandingkan enam finalis yang bersaing untuk hadiah tempat pertama $50,000 di HyperX Esports Arena Las Vegas yang dijadualkan disiarkan merentasi pelbagai platform WPT®.

HyperX Esports Arena Las Vegas telah menjadi rumah bagi meja akhir TV WPT sejak Musim XVII, dengan tujuh Juara WPT dinobatkan, termasuk dua pemenang Kejohanan Juara WPT. Arena itu juga menganjurkan pertandingan khas ClubWPT Challenge the Champs TV yang dimenangi oleh ahli Kelab Juara WPT, Scotty Nguyen.

ClubWPT akan menganjurkan perlawanan akhir bulanan dari November 2020-April 2021 pada hari Ahad terakhir setiap bulan di rumah rasmi WPT untuk poker dalam talian di mana pengguna boleh bermain tanpa perlu membeli. Pusingan akhir bulanan akan menampilkan medan terhad yang terdiri daripada 500 pemain daripada ahli VIP ClubWPT dan Diamond. Kelayakan untuk peringkat akhir akan berlangsung sepanjang bulan di ClubWPT, memberikan pelanggan ClubWPT banyak peluang untuk maju.

Semua pemain yang memenangi tempat duduk mereka ke Las Vegas akan dijamin sekurang-kurangnya $10,000 dalam hadiah wang dan juga akan menerima pakej pelancongan $3,000.

Cabaran TV ClubWPT bernilai $200,000 menyusuli kejayaan pengaturcaraan ClubWPT yang disiarkan sebelum ini termasuk ClubWPT Challenge the Champs dan King of the Club Challenge .

“Pivot dalam talian WPT terus menuju ke 2021 dan inisiatif baharu pada ClubWPT ini akan membolehkan kami menawarkan pengalaman WPT berkualiti yang sama dalam talian, sama seperti yang diharapkan oleh pemain daripada acara WPT secara langsung,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif World Poker. Lawatan.

“World Poker Tour dengan sukacitanya memberikan enam pemain peluang seumur hidup untuk https://retrobazar.com/ bermain di meja akhir WPT,” kata Jeremy Clemons, VP Perkhidmatan Dalam Talian Jelajah Poker Dunia. “ClubWPT terus mengembangkan kumpulan hadiahnya untuk pemain setia kami dan hadiah tempat pertama bernilai $50,000 menandakan yang terbesar dalam sejarah ClubWPT.”

“Pengaturcaraan ClubWPT ialah ruji perpustakaan kandungan WPT yang sentiasa berkembang dan Cabaran TV ClubWPT bernilai $200,000 menyediakan satu lagi aset kepada banyak platform penyiaran kami,” kata Johnny McMahon, VP WPT Studios. “WPT berharap untuk mengedarkan kandungan menarik ini kepada peminat WPT di seluruh dunia yang boleh menonton dari keselesaan rumah.”

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang menyertai Cabaran TV ClubWPT $200,000, anda boleh klik di sini untuk butiran kelayakan lokasi: https://www.clubwpt.com/200k-clubwpt-tv-challenge/

WPT ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc. (NASDAQ: AESE). Untuk maklumat lanjut tentang World Poker Tour, lawati WPT.com.

###

Mengenai World Poker Tour

Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah menyiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-18nya, yang disiarkan di Rangkaian Serantau Sukan FOX di Amerika Syarikat. Musim XVIII WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam lesen jenama strategik, perkongsian dan peluang penajaan. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com. WPT Enterprises Inc. ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc.

Perihal Allied Esports Entertainment

Allied Esports Entertainment (NASDAQ: AESE) ialah usaha hiburan esports global yang didedikasikan untuk menyediakan pengalaman langsung transformatif, kandungan berbilang platform dan perkhidmatan interaktif kepada penonton di seluruh dunia melalui gabungan strategik dua jenama hiburan yang berkuasa: Allied Esports dan World Poker Tour (WPT). Allied Esports Entertainment telah dicipta pada Ogos 2019 apabila Black Ridge Acquisition Corp. menyelesaikan gabungan perniagaannya dengan Allied Esports dan WPT Enterprises.

Kenyataan Pandangan Ke Hadapan

Kenyataan yang berpandangan ke hadapan adalah berdasarkan pendapat dan anggaran pengurusan Syarikat pada tarikh kenyataan tersebut dibuat, dan ia tertakluk kepada risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian, andaian dan faktor lain yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian menjadi berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan yang berpandangan ke hadapan tersebut. Risiko dan ketidakpastian https://gifetgif.com/ ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, setiap hasil dan prestasi operasi Syarikat masing-masing, keadaan ekonomi am, trend industri, perundangan atau keperluan kawal selia yang mempengaruhi perniagaan di mana ia diceburi, pengurusan pertumbuhan, strategi dan rancangan perniagaannya, hasil daripada usaha pembiayaan masa hadapan dan pergantungannya kepada kakitangan utama, dan keupayaan untuk mengekalkan kakitangan utama. Pembaca diberi amaran supaya tidak terlalu bergantung kepada mana-mana kenyataan yang berpandangan ke hadapan, yang bercakap hanya pada tarikh dibuat. Kenyataan yang berpandangan ke hadapan ini hanya dibuat pada tarikh ini, dan tiada Syarikat yang bertanggungjawab untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan yang berpandangan ke hadapan, sama ada hasil daripada maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.